5 Servicetekniker SKIDATA

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi expanderar i Norden och nu för tillfället 20 anställda. Mer information hittar du på www.skidata.com.

SERVICETEKNIKER SVERIGE

Malmö, Oslo, Stockholm, Helsingfors,Köpenhamn

 

Ditt Ansvar

Som servicetekniker arbetar du med underhåll, felsökning, reparation, rengöring, justering och installation. Anpassningar i vår utrustning. Ansvar för installation och konfiguration av informationssystem och delsystem Servrar, VMWare, switchar, routrar, kameror m.m. Du kommer också att utbilda kunderna i hårdvaran, felsökning och underhåll. Allt för att möta kundens specifikationer och behov.

Önskad kompetens och meriter

Utmärkta kunskaper i respektive nordiskt språk och engelska. Andra nordiska språk en merit. Några års erfarenhet av tekniska och datoriserade lösningar. Kompetens i Skidata-lösningar eller jämförbara system. Vana av underhåll, funktion och drift i automatiserade system och utrustningar. Stort intresse för IT/Nätverks teknik.

Ansvarsfull kommunikativ lagspelare med ett kundfokus som kan planera och prioritera i sitt arbete.

Placering i Malmöområdet, Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors, Värmland. Men du ska också kunna resa i Sverige.

Vi kan erbjuda

Ett internationellt team av specialister. Innovativa uppgifter och projekt i en koncern som är marknadsledande.

Ansökan och information

Rekryteringarna samordnings i samarbete med HR Resurs AB i Karlstad. Även ansökningar via Skidata Salzburg. För mer information kontakta
Pär Hyllienmark 0738-206060.
Ansökan märkt Service Skåne, Service NO, Service DK, Service 08 eller Service FI skickas till info@hrresurs.com.

Anställning i respektive land och huvudkontoret för Skidata Nordic finns i Kil/Karlstad.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "5 Servicetekniker SKIDATA".