Automationsingenjör

Outotec Sweden AB i Kil utvecklar, säljer och levererar utrustning för materialhantering till koppar och nickelförädlare över hela världen. Företaget är beläget i Kil och har ett 20 tal anställda som jobbar med konstruktion och försäljning av egna produkter, inköp, montage, programmering, service och reservdelar.

AUTOMATIONSINGENJÖRER

Du ansvarar för PLC och idrifttagning av vår maskinutrustning både i vår verkstad och hos kund. Du kommer tillsammans med projektledare, montörer och konstruktörer projektera våra maskiner till våra kunder runt om i världen. Med hjälp av Siemens, TIA portalen och KUKA programmerar vi våra maskiner. Dokumentation, utbildning av operatörer, service besök och teknisk support både externt och internt ingår i tjänsten. Projekten omfattar både moderniseringar och fullstora maskiner med en ledtid på 6–18 månader.

Vem är du?

Vi söker en driftig och kunnig automationsingenjör med intresse av service, tekniska lösningar och internationella affärskontakter. Du är van användare av databaserade applikationer och programmeringsverktyg. Du trivs med frihet under ansvar, men förstår värdet av struktur, ordning och reda. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av operatörspaneler, goda kunskaper i pneumatik och hydraulik samt kan resa när så krävs. Språkmässigt gäller svenska och engelska som krav och kan du fler språk är även det en fördel.

Ansökan och information

För mer information om tjänsterna kontakta Pär Hyllienmark 0738-206060. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Skicka ansökan per mail märkt ”automationsingenjör” till info@hrresurs.com.

Dela

    Etiketter: , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Automationsingenjör".