Beräkningsingenjör

Rekryteringsprocessen avslutad!

Rainpower är ett norskägt företag med egenutvecklad teknik som erbjuder produkter och tjänster till vattenkraftindustrin över hela världen. I Norge är vi etablerade i Kjeller, Sørumsand och Trondheim. Vi är också etablerade i Kristinehamn i Sverige samt i Turkiet, Schweiz och Kina. Våra medarbetare har stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och egen personlig utveckling.

Rainpower Kristinehamn AB erbjuder vattenkraftmarknaden världen över allt från turbiner till nya löphjul, renoveringar, uppgraderingar, service och reservdelar. Företaget har idag 10 medarbetare och omsätter på årlig stabil basis ca 50 milj SEK. Läs mer om företaget på www.rainpower.no.

Rainpower AB i Kristinehamn har etablerat sig starkt på marknaden och ska nu anställa

Ingenjörer inom Vattenkraft

I Kristinehamn finns sedan många år ett mycket kompetent och sammansvetsat vattenkraftteam som jobbar på den svenska marknaden med mindre och större vattenkraftprojekt.

Vi behöver nu komplettera och förstärka teamet med Beräkningsingenjör. Kompetensen och erfarenhet är viktig tillsammans med stora ambitioner och ett stort intresse för teknik och utveckling.

SomBeräkningsingenjörär det värdefullt att du har erfarenhet av:

FEM analys, Hållfasthet, Mekaniska beräkningar, utmattningsanalyser o vattenkraft.  Kompetens om konstruktioner inom svets, mekanik, 3D eller roterande maskiner är också värdefullt. Civilingenjör.

Mer information får du av Stefan Grimmtorp, Invencon 0706-203398 och Pär Hyllienmark HR Resurs 0738-206060 som våra partners i denna rekrytering.

Din ansökan skickar du märkt ”Power” till info@hrresurs.com.

Välkommen med ditt intresse !

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Beräkningsingenjör".