CFO

Välkommen med din ansökan ! Vi börjar med intervjuer denna vecka 42.

Forgex Sweden AB är ett bolag som har industriell produktion samt lagerhantering i Arvika och Virsbo. Våra kunder är bl.a. Volvo och Scania men även mindre kunder. Bolaget är relativt nystartat men verksamheten har funnits länge. Vi har haft en tuff start då vi återuppstått från ett konkursbo men känner att vi är på rätt väg. Är det din tur att hitta en ny utmaning och ett jobb som är både utmanande och spännande.

Ekonomichef / CFO

Som Ekonomiansvarig hos oss är du operativt ansvarig för ekonomifunktionen som består av 4 personer. Ekonomipersonalen sköter bl.a. ankomstregistrering av leverantörsfakturor och fakturering, in och utbetalningar och redovisning samt en controller som sköter avstämningar samt är behjälplig med rapportering samt redovisning. Löneredovisningen har vi outsourcat.

Du är en operativ ekonom med ansvar för bl a. månadsbokslut, lagerstyrning, moms, Intrastat samt i övrigt förekommande myndighetsrapportering. Bokslut, årsredovisning och deklarationer. Budget, anläggningsregister, kalkylering av maskinkostnader, likviditetsplanering, bank- och revisorskontakter och övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsredskap blir affärssystemet Monitor och Excel. Ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Profil

Rutinerad ekonom och ledare som är sugen och kompetent att ta ansvaret över företagets totala ekonomi. Du känner dig trygg i alla delar från löpande redovisning, till bokslutsarbete och upprättande av månads/årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt erfarenhet från tillverkande industri.

I denna rekrytering samarbetar vi HR Resurs i Karlstad. För mer information kontakta
Pär Hyllienmark 0738-206060. 
Ansökan inklusive CV märkt CFO skickas snarast till hyllienmark@hrresurs.com

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "CFO".