Servicechef

Paus i processen. Nu är ny platschef på plats!

Coldwater Jocell ägs av en ledande leverantör till pappersindustrin, Coldwater Seals, Inc. från Atlanta i USA. Coldwater är en välkänd internationell leverantör av förbrukningsvaror till pappersindustrin som t.ex. Scahaberklingor, sugvalstätning, ändtätningar, belastningsslangar, avvattningselement i både keramik och plast. I Kil finns företaget sedan 30 år och idag 18 anställda och omsätter ca 30 milj SEK med god lönsamhet.Mer information hittar du på www.coldwaterseals.com

Försäljning/Servicechef

Ansvarar för företagets kunder och potentiella kunder genom att vidareutveckla försäljnings- och servicestrategier för marknaden I Sverige och Norge. Vara närvarande hos kunder med våra produkter, tjänster och nya teknologilösningar.

Erfarenhet och kompetens som krävs för uppgiften har du fått genom att arbeta inom papper&massa som anställd, konsult eller som säljare.

Vi söker en ansvarstagande och engagerad person som planerar och skapar en effektiv vardag för bästa effekt.  Reser tjänsten med utgångspunkt från ett hemmakontor eller från Kil.  Rapporterar till Marknad och försäljningschefen Doug Wall.

Ansökan skickas till info@hrresurs.com. Vi behandlar ansökningar fortlöpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Mer information får du av Platschef Mats Lindström 0554-689820 eller Pär Hyllienmark, HR Resurs AB 0738-206060.

Dela

    Etiketter: , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Servicechef".