Innesäljare / Projektassistent

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi ska nu expandera i Sverige och Norge. Mer information hittar du på skidata.se eller skidata.com.

Nystart på en vakans som finns i Kil, Värmland

SALES Support –  Nordic

Din uppgift är att vara det operativa stödet för alla SKIDATA affärsenheter i Norden. Car Access, Ski Access och Events för säljteamet och våra samarbetspartner. Ansvar för produkt-, marknads-, marknadsföringsanalyser och en del administrativa uppgifter. Placeringsort Kil/Karlstad.

Vi söker dig som behärskar svenska och engelska naturligt. Kan du norska, finska eller danska är det ett plus. Du har dokumenterat goda resultat inom försäljning och/eller marknadsföring. Adekvat bakgrund med utbildning från t.ex marknadsföring, ekonomi eller försäljning/teknik. Värdefullt med kunskap om SKIDATA-lösningar eller jämförbara produkter/lösningar. Erfarenhet av CRM, avtal, priser och offerter.

Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar, vara välorganiserad, strukturerad och som kan prioritera och jobba målinriktat även på egen hand. Kommunikativ och informativ både internt och externt.

Vi kan erbjuda ett internationellt team av specialister. Innovativa projekt och uppgifter. Utmärkta utbildningsmöjligheter. En fri och ansvarsfull roll. En marknadsledande internationell aktör. Stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett växande framgångsrikt företag.

För mer information så kontaktar du rekryterare Pär Hyllienmark  HR Resurs AB +46 (0) 738-206060 som är Skidatas samarbetspartner i rekryteringar till i Sverige och Norge.

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Professional Sales Support” skickar du till info@hrresurs.com.

Välkommen med din ansökan!

Dela

    Etiketter: , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Innesäljare / Projektassistent".