Konstruktör

BA Fordonlyftar som är ett familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland. VI marknadsför och är ledande på verkstadslyftar, smörj, reparations och lyftgropar till lastbils- och bussverkstäder i Sverige. Våra största produktlinjer är Hetra mobila lyftbockar och Blitz hydrauliska lyftar. Vi har många trogna kunder och arbetar bl.a. med Volvo och Scania. Idag är vi 15 medarbetare.  För mer information se www.fordonslyftar.se

Vi behöver förstärkning i en ny tjänst för vår tekniska utveckling.

Konstruktör  
till företaget på Hammarö

Dina arbetsuppgifterblir huvudsakligen konstruktion och kundanpassning av vår egen efterfrågade storsäljare, BA Gropen. Eget patent och design.  Där gör du tillverkningsritningar men också den installationsritningen för anläggningen där BA gropen ingår. Din roll blir också att utveckla gamla och nya produkter. I arbetet kommer du att vara teknisk ansvarig i vissa projekt och att vara en del i kontakten med kunder, tillverkare och samarbetspartners.

Du som person ska vara flexibel, engagerad och drivas av utveckling. Du behöver vara praktiskt lagd och gilla problemlösning. Har du ett intresse av tillverkning och tunga fordon är det ett plus. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand.

Din bakgrundska vara konstruktörens och arbeta nära kunder och försäljning. Kunnig inom mekanik, tillverkningsinriktad, och har grundläggande materialkompetens. Ansvar för CE-märkning. Idag jobbar vi med Creo och använder Autocad i byggprojekten.

Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett välmående företag.

För mer information kontakta Pär Hyllienmark 0738-206060 eller Jan Elgemark, BA Fordonslyftar 054-5278564.

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”BA” skickar du till info@hrresurs.com.

Välkommen med din ansökan!

Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Konstruktör".