Manager Finance & Administration

Beslut inom kort!

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi ska nu expandera i Sverige och Norge. Mer information hittar du på skidata.se eller skidata.com.

Manager Finance & Adm  Region Nordic

Du har helhetsansvaret för finans, ekonomi & HR i Norden med placering Kil/Karlstad. Ansvar business controlling, redovisning, juridik, IT, Supply Chain & HR Management i samverkan med VD, interna och externa kompetenser och resurser. Du kommer att medverka och stödja utvecklingen och inrättandet av en ny affärsenhet Car access för att ”slå samman” till den befintliga organisationen som för närvarande koncentrerar sig på affärsenheterna Ski och Events. Utveckla och skapa en ny enhet för framtidens administration och back office. Du kommer att leda arbetet för att skapa nya juridiska enheter/kontor i Norge, Finland och Danmark. Alla dessa nya enheter och kontor kommer att hanteras från Skandinaviens huvudkontor i Sverige (för närvarande Kil). Du ska styra alla administrativa enheter i organisationen. Se till att processer införs som möjliggör ett smidigt genomförande för utveckling, rapportering och administration över hela Skandinavien. Ansvar och operativ när det gäller finansiella rapporter, finansiell information till chefer och HK. Ditt ansvar inkluderar även den dagliga logistiken, administrationen, orderhanteringen och skatte relaterade frågor. Du säkerställer också att alla lokala föreskrifter och SKIDATA Group-riktlinjer följs.

Vi söker dig som är en utvecklingsorienterad ledare och chef.  Med mycket goda meriter som ekonom, CFO eller redovisningschef. Erfarenhet av processförbättringsprojekt, förståelse för affärsprocesser. Möjlighet att bygga upp och hantera informationssystem (ERP, MS Excel, PowerBI, PPT, Tagetik). Erfarenhet av att arbeta med myndigheter, advokater och revisorer. Kommersiell och resultatinriktad.. Customer Relationship Management / Customer Orientation . Kunskap inom logistik och orderhantering. Erfarenhet/ansvar för HR-frågor och lönehantering. Erfarenheter inom IT-infrastruktur och Business Applications-hantering. Bekväm med svenska och engelska språket och det är ett plus om du kan något av våra nordiska språk dessutom.

Som person är du planerad, analytisk och strukturerad. Noggrann, mål- och prestationsorienterad med förmåga att fatta beslut. Tar ett stort ansvar för nya lösningar i ett process- och effektivitetsorienterat ledarskap. Erfarenhet av personalledning, konfliktlösning, rekrytering och resursfördelning.

För mer information så kontaktar du rekryterare Pär Hyllienmark  HR Resurs AB +46 (0) 738-206060 som är Skidatas samarbetspartner i rekryteringar till i Sverige och Norge.

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”CFO” skickar du till info@hrresurs.com.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela

    Etiketter: , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Manager Finance & Administration".