Marknadsassistent / Webb och Kommunikation.

Tillsatt !

Tillsammans med Flex Scandinavia söker vi nu en

Nu söker vi en marknadskommunikatör, stationerad i Karlstad, som också trivs i en affärsnära säljande roll och som förstår viken av effektiv marknadsföring för att lyckas med försäljning både till återförsäljarledet och till slutkundsföretag.

Du är en duktig skribent som kan formulera såväl korta säljpitcher, pressreleaser, nyhetsbrev och verksamhetsnära reportage.

Du som söker har erfarenhet av att arbeta med Facebook Business Manager, Facebook Ads Manager, Google Analytics samt av att arbeta med Instagram, Facebook och Linkedin.

Du är drivande i att vidareutveckla vår kommunikationsstrategi för social och tryckt media.

Vi på Flex Scandinavia AB är ett självständigt mindre företag som är exklusiv distributör för Sverige för varumärkena FLEX power tools och EGO trädgårdsmaskiner. Utöver detta har vi vårt eget varumärke FLEXXTRA samt distribuerar LENOX nationellt. Vi är ett helägt dotterbolag till Ahlsell AB och vår kundbas domineras av återförsäljare inom måleri, industri, bygg bilrekond samt uthyrningsbolag.

Vi erbjuder en arbetsplats med utrymme för individens egen drivkraft och engagemang, där vi tillsammans gör affärer på ett okomplicerat och effektivt sätt.

För tjänsten är det meriterande om du har:

  • Kunskaper i Illustrator, Indesign, Photoshop
  • Erfarenhet av rörligt media
  • Erfarenhet och kunskap inom sälj
  • Goda kunskaper i engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % dagtid. Provanställning 6 mån. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Dela

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Marknadsassistent / Webb och Kommunikation.".