Materialtekniker

Välkommen med ditt intresse !

Materialtekniker

Arbetsuppgifter: Provning, undersökning och dokumentation av testresultat. Rapportera till ett ständigt ökande antal kunder som kräver allt högre kvalitetskrav på oss som leverantör. Arbetet sker huvudsakligen i det gamla beprövade laboratoriet men även i vårt ultramoderna och nyinvesterade laboratorium.

Bakgrund: Högskola eller universitetsutbildning inom metallurgi eller materialteknik i kombination med praktisk erfarenhet inom metallografi / testning. God förmåga att skriva rapporter på svenska och engelska. Vi värdesätter meriter som ledare eller att du har en potential till att utvecklas till en ledare.

I organisationen tillhör du avdelningen för provning och certifiering inom FoU-organisationen. Du rapporterar till Release Testing Manager. Vi är välförsedda med både har en rad standard mekanisk och fysisk testutrustning plus mindre vanliga faciliteter såsom automatisk rengöringsbedömning och laserskanning konfokalmikroskop. I det moderna FoU-laboratorium finns FEG SEM, XRD och Impact Fatigue Test.

Alla ansökningar kommer att välkomnas och värderas även de som inte är helt enligt vår kravprofil. Historien visar att det finns goda möjligheter att utvecklas i teamet på FoU eller till andra uppgifter inom företaget.

Kan det här vara intressant för dig?  Ansökan skickar du till info@hrresurs.comnu. Dina frågor ställer du till Pär Hyllienmark, HR Resurs AB 0738-206060.

Välkommen med din ansökan!

voestalpine Precision Strip AB beläget i Munkfors, Värmland har 330 medarbetare samt ett säljkontor i Karlstad. Tillsammans för vi vidare och utvecklar närmare 350 årig industriell tradition av järn- och stålbearbetning. Under senaste budgetåret 2017/2018 omsatte vi närmare 600 miljoner SEK. voestalpine Precision Strip AB är en av världens ledande tillverkare av kallvalsat precisionsbandstål. Stål från Munkfors har kvaliteter som efterfrågas över hela världen och vi är idag en erkänd aktör på de flesta industriella marknader.

voestalpinekoncernen är ett stålbaserad teknik- och tjänsteföretag med närmare 52 000 medarbetare som finns representerat över hela världen, med över 500 bolag i mer än 50 länder på alla fem kontinenter. Koncernen finns noterad på börsen i Wien sedan 1995. Med sina högkvalitativa produkter är koncernen en av ledande partners inom fordons- och konsumentvaruindustrin i Europa men också leverantör till olje- och gasindustrin i hela världen.voestalpine koncernen är världsledande inom tillverkningsindustrin beträffande specialräls, verktygsstål och specialsektioner.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Materialtekniker".