Mjukvaruutvecklare Ny annons!

Välkommen med ditt intresse !

Mjukvaruutvecklare

Thermia AB utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Vårt arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar och omsätter cirka 670 miljoner per år med 210 anställda.

Thermia ingår sedan 2018 i Stiebel Eltron-koncernen. Stiebel Eltron är ett tyskt privatägt företag som grundades redan 1924. En av Europas största tillverkare av värmetekniska produkter. Produkterna är högkvalitativa, energisnåla och miljövänliga. Företaget är ISO 9001 och 14000 certifierat sedan 1997 och exporterar till ett 30-tal länder utanför Tyskland. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder per år och antalet anställda 3 000. Läs mer på www.thermia.com

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en mjukvaruutvecklare med kunskap inom i första hand Linux och C-utveckling. Du kommer att ingå i vår grupp Controls, som utvecklar programvara för våra marknadsledande värmepumpar. Hos oss kommer du få arbeta i ett team med spetskompetenser där det utvecklas produkter och programvaror för framtidens teknik- och teknologilösningar.

Kompetens och erfarenhet
Du är troligen civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik eller liknande. Men du kan också vara en självlärda ”nördiga” ambitiösa personen en annan erfarenhet och ett brinnande intresse. Har du något av följande så är det givetvis bra men för oss är inställning och person minst lika viktigt

 • Qt och QML
 • C/C++
 • Bash Script
 • Jenkins
 • Embedded Linux
 • RTOS
 • MQX RTOS
 • Agila arbetsmetoder

Personliga egenskaper
Vi söker dig med ett gediget teknikintresse. Du har en mycket god förmåga till samspel med andra och tycker om att arbeta i grupp för att lösa problem samtidigt som du även kan driva ditt eget arbete. Som person är du engagerad och har en vilja att utvecklas, såväl dina personliga egenskaper som dina tekniska skills. God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift krävs.

Vi erbjuder
I Arvika finns sedan 2007 det globala forsknings-och utvecklingscentret som är specialbyggt för att utveckla högteknologiska och energieffektiva lösningar. Här erbjuder vi dig ett kvalificerat arbete tillsammans med engagerade och kunniga kollegor att utveckla de bästa värmepumparna med den senaste tekniken. Då vi ingår i en internationell koncern innebär arbetet nationella och internationella kontakter.

Ansökan och information

För mer information om tjänsterna kontakta Stefan Grimmtorp 0706-203398 Pär Hyllienmark 0738-206060. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Vi har ambitionen att träffa några kandidater för intervju i slutet på februari. Skicka ansökan per mail märkt ”SW” till info@hrresurs.com

Dela

  Etiketter: , , , , , , , , ,

  Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Mjukvaruutvecklare Ny annons!".