Processtekniker

Åmotfors Energi är ett privatägt bolag som sedan 2009 driver ett kraftvärmeverk i Åmotfors, Eda kommun. Bolaget producerar och säljer värme- och elenergi samt förbrännings- och energiåtervinningstjänster. Med en effekt på 28 MW levereras värme och elkraft till pappersbruket i Åmotfors och fjärrvärme till Eda kommun.  Läs mer på hemsidan www.amotenergi.se
Processtekniker

Ett omväxlande arbete där Du operativt och administrativt samordnar produktion, underhåll och miljö tillsammans med den skiftgående driftpersonalen. Att upprätthålla trygg arbetsmiljö och säker drift är Din målsättning.

Kvalifikationer: Du har Processteknisk erfarenhet eller utbildning och kan uttrycka Dig på engelska i tal och skrift. Du har god datavana och gärna underhållstekniska kunskaper. Erfarenheter från energi och/eller processindustri är meriterande.

För befattningen gäller: Tillsvidareanställning, dagtid samt driftberedskap. Tillträde omgående och månadslön enligt avtal. Åmotfors Energi har lokalavtal tecknat med Unionen.

Har Du frågor eller funderingar Kontakta Pär Hyllienmark på HR Resurs 0738-206060 eller Driftchef Pär Höglund, 0571-12786. Din ansökan som kan hanteras diskret om så önskas skickar du in snarast, men senast 22 oktober till info@hrresurs.com märkt ”Process”.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Processtekniker".