Projekteringsingenjör / Innesäljare

Epecon är ett framgångsrikt svenskt säljbolag verksamt inom området vattenburna värmeprodukter. Epecon erbjuder allt från standardradiatorer till ett stort sortiment av konvektorer och takvärmepaneler. Företaget befinner sig i en expansiv fas med många nya produktlanseringar och ett flertal genomförda förvärv under de senaste åren. Epecons produkter värmer byggnader över hela landet; från enskilda villor till sjukhus, skolor, flygplatser, arenor och kontor. Bolaget ingår i norska Lyngson-gruppen, som är en av de ledande aktörerna på den nordiska marknaden för vattenburna värmeprodukter. Lyngson-gruppen omsätter ca 250 MSEK och består även av ett marknadsbolag i Norge och ett produktionsbolag i Lettland.

Projekteringsingenjör Takvärmepaneler

Din uppgift är att ansvara för projektering och offerering av takvärmeanläggningar. Tillsammans med kollegor inom Lyngson-koncernen och externa kunder tar du fram förslag på uppvärmningslösningar, fokuserat på takvärmepaneler. I arbetet använder du verktyg som dimensioneringsprogram och CAD. I projekteringen tas hänsyn till bl.a. byggnadens utformning och konstruktion, dess användningsområde, effektbehov, installationsmöjligheter, estetiska krav mm.

Produkterna tillverkas av Epecons systerbolag Lyngson SIA i Lettland och har tidigare tillverkats av koncernens fabrik i Åmål, f.d. ÅSAB (Åmåls Stålkonstruktioner)

Vi söker en bygg, VVS- eller energiingenjör, som är serviceminded och har ett gott ordningssinne. Trivs med att ta fram projektanpassade lösningar och kan hantera flera parallella projekt. Erfarenhet från installation, entreprenad, VVS-konsult eller inom VVS/ Ventilation är värdefullt för att lyckas i rollen. Jobbet innebär resor ibland. Du ska behärska svenska och engelska. Arbetsplats Säffle eller eventuellt Karlstad.

Ansök genom att märka din ansökan ”Epecon” och skicka den till info@hrresurs.com. För mer information kontakta rekryteringskonsult Stefan Grimmtorp 0706-203398 eller Pär Hyllienmark 0738-206060.

Dela
    PDF

    Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan:

    1. (obligatorisk)
    2. (godkänd e-postadress krävs)