Projektledare

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi ska nu expandera i Sverige och Norge. Mer information hittar du på skidata.se eller skidata.com.

Projektledare – Sverige

Ditt ansvars om projektledare är att hantera, planera, implementera och leda installationsprojekt. Se till att projekten leds och levereras på ett sätt som optimerar kundtillfredsställelse och bästa kvalitet i tid, inom eller under budgeten och med rätt teknik. Samarbeta nära försäljnings- och serviceteam för att säkerställa att projektens omfattning är tydligt förstådd och noggrant planerad för optimal och framgångsrik installation. Ansvarig för projektadministration i alla projekt för att förhindra, mildra eventuell affärsrisk och upprätthålla de höga kraven på processhantering. Placeringsort Kil

Krav och kompetens:

 • Svenska och engelska i tal och skrift. Norska, finska eller danska är ett plus.
 • Minst 4 års erfarenhet av projektledning. Kunskap om SKIDATA-lösningar eller andra liknande produkter och lösningar.
 • Självständig, stark och korrekt, administrativt, ekonomisk och tekniskt. Noggrann och med ett öga för detaljer.
 • Tillgänglig, trovärdig och stresstålig.
 • Engagemang och självförtroende. Ambitiös, positiv person som vill påverka andra för att uppnå goda resultat, tekniskt och affärsmässigt.
 • Gillar att arbeta i ett lag såväl som självständigt.
 • Effektiv i kommunikationen med alla intressenter.
 • Välorganiserad och förmåga att prioritera.
 • Empati och förståelse för kundens behov och krav. Lösningsfokuserad.
 • Önskar att kontinuerligt lära och fördjupa kunskaper och utbilda andra tekniker
 • Möjlighet och villig att resa.

Vi kan erbjuda ett internationellt team av specialister. Innovativa projekt och uppgifter. Utmärkta utbildningsmöjligheter. En fri och ansvarsfull roll. En marknadsledande internationell aktör. Stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett växande framgångsrikt företag.

För mer information så kontaktar du rekryterare Pär Hyllienmark  HR Resurs AB +46 (0) 738-206060 som är Skidatas samarbetspartner i rekryteringar till i Sverige och Norge.

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Projektledare” skickar du till info@hrresurs.com.

Välkommen med din ansökan!

Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Dela

  Etiketter: , , , , , , , , ,

  Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Projektledare".