Projektledare

Jämtland tillsätter en tjänst och i söder blir det en intern tillsättning !

Två Projektledare Vattenkraft – Bygg/damm

 

Fortum

Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

 

Din roll

Som projektledare på Fortum blir du en del av en spännande och dynamisk grupp med ansvar för större investeringsprojekt och utveckling av vår vattenkraft. Vi är 50 medarbetare i Sverige och Finland. Vi behöver förstärka vårt team med två projektledare som har kunskap och erfarenhet av anläggningsarbeten gärna inom vattenkraft eller dammanläggningar.

Ditt arbete är viktigt för genomförandet av Fortums investeringsplaner och för en bra teknisk kravställning i våra projekt. Projekten handlar i huvudsak om investeringar i befintliga vattenkraftsanläggningar, men som projektledare bidrar du också till Fortums tillväxt, både inom vattenkraft och vindkraft. Du ansvarar för förstudier och genomförandet av projekt där planering, kostnadsuppföljning, leverantörsförhandlingar och tekniska frågor ingår. Du bidrar också med kompetens till våra tekniska nätverk inom Fortum.

Tjänsterna är placerade i Karlstad och Östersund, men placering på våra kontor i Borlänge, Arbrå eller Stockholm är möjlig.

Vi erbjuder dig

Hos Fortum får du möjlighet att skapa en hållbar karriär i en framtidsbransch. Som Projektledare spelar du en viktig roll i en spännande och utvecklande verksamhet och du får möjlighet att leda utmanande projekt tillsammans med andra erfarna kollegor och externa leverantörer.

Vår ledarskapsfilosofi baseras på tillit och eget ansvar. Vi ger dig möjligheten att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor för att uppnå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö karaktäriseras av säkerhet, samarbete och ömsesidig respekt.

Dina kvalifikationer

Vi tror att du som söker har en kandidat- eller masterexamen från en teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har också några års erfarenhet som projektör, byggledare, eller projektledare gärna inom vattenkraft med inriktning mot damm- och anläggningsarbeten.

Som person har du lätt att samarbeta, du prioriterar säkerhet och har en hög ambition att leverera resultat i ditt arbete. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Resor i tjänsten förekommer och körkort är ett krav.

Intresserad?

Skicka ditt CV och ansökningsbrev till info@hrresurs.com så hanterar vi det med diskretion. Märk det med Fortum. För mer intresse ring Pär Hyllienmark 0738-206060 så berättar jag mer.

Dela
    PDF

    Etiketter: , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan:

    1. (obligatorisk)
    2. (godkänd e-postadress krävs)