Sales Support / Innesäljare Teknik

Välkommen med din ansökan!!

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi expanderar snabbt nu och är ca 20 medarbetare i Sverige och Norge. Mer information hittar du på skidata.se eller skidata.com.

SALES Support –  Nordic

Din uppgift är att vara det operativa stödet för alla SKIDATA affärsenheter i Norden. Car Access, Ski Access och Events för säljteamet och våra samarbetspartner. Ansvar för offerter, säljstöd en del administrativa uppgifter. Placeringsort Kil/Karlstad.

Vi söker dig som behärskar svenska och engelska naturligt. Kan du norska, finska eller danska eller tyska är det ett plus. Adekvat bakgrund med utbildning från t.ex marknadsföring, försäljning och intresse för teknik och tekniska lösningar. Värdefullt med kunskap om SKIDATA-lösningar eller jämförbara produkter/lösningar. Erfarenhet av CRM, avtal, priser och offerter.

Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar, vara välorganiserad, strukturerad och som kan prioritera och jobba målinriktat även på egen hand. Kommunikativ och informativ både internt och externt.

Vi kan erbjuda ett internationellt team av specialister. Innovativa projekt och uppgifter. Utmärkta utbildningsmöjligheter. En fri och ansvarsfull roll. En marknadsledande internationell aktör. Stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett växande framgångsrikt företag.

För mer information så kontaktar du rekryterare Pär Hyllienmark  HR Resurs AB +46 (0) 738-206060 som är Skidatas samarbetspartner i rekryteringar till i Sverige och Norge. Tjänsten har varit aktuell länge men av olika anledningar ej blivit tillsatt. Nu är det snabb rekryteringsprocess och tillsättning som gäller.

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Sales Support” skickar du till info@hrresurs.com.

Välkommen med din ansökan!

Dela

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Sales Support / Innesäljare Teknik".