Supporttekniker

Tillsatt !

Just nu söker vi en person för teknisk support och teknisk sälj hos oss i Karlstad.

Nermans Märksystems verksamhet består av marknadsföring och försäljning av främst agenturbaserade utrustningar och förnödenheter för industriell produktmärkning, spårbarhetsmärkning och märkning för identifiering.Vi omsätter c:a 20 miljoner SEK med god lönsamhet med 7 anställda. Vår verksamhet utgår från Karlstad men hela landet är vår hemmamarknad. Vi exporterar en del och då främst till den nordiska marknaden.

Vi söker dig som tycker om ny teknik och människor och vill jobba på vårt kontor och bistå våra kunder med teknisk support mot våra märkningslösningar.

Arbetsbeskrivning:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär teknisk support mot våra kunder dit vi levererat lösningar för industrimärkning. Arbetet innefattar hjälp med installation, support, felsökning och konfiguration. Arbetet kommer också innebära stöttning till våra säljare och kontakt med kunder gällande köp och teknisk rådgivning gällande passande lösningar för kundens miljö och behov.

Vi arbetar idag med flera stora leverantörer som Anser, Couth, EBS, Reiner, RN Mark mfl.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet inom teknisk support mot slutkund sedan tidigare. Har du tidigare arbetat med skrivar-/märklösningar är detta meriterande, men inte ett krav. Vi ser också att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Frågor?
För mer information kontakta 
Pär Hyllienmark HR Resurs AB 0738-20 60 60 eller VD 
Lars Jonsson 070-6014709. Ansökan inklusive CV, skickas snarast märkt Nermans till info@hrresurs.com.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Supporttekniker".