Servicetekniker Örebro

Intervjuer nu i slutet på v 47!

BA Fordonlyftar som är ett framgångsrikt familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland. BA Fordonslyftar marknadsför och är ledande på verkstadslyftar till lastbils- och bussverkstäder i Sverige. Våra största produktlinjer är Hetra mobila lyftbockar och Blitz hydrauliska lyftar. Vi jobbar också med OMER och Neuero som varumärken. Vi har många trogna kunder och arbetar bl.a. med Volvo och Scania. För mer information se www.fordonslyftar.se

Vi behöver förstärka och utöka med flera medarbetare på fältet och söker nu en

SERVICETEKNIKER till Örebro med omnejd

Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, rep på fältet, montage samt utbildning och igångkörning vid nyleverans.  Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Ditt fokusområde kommer att bli Mellansverige. Du utgår från hemmet med egen servicebil. Din servicechef finns på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Dina arbetskamrater finns förutom i Värmland på västkusten, Småland, och Stockholm norr och syd.

Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva både människor och maskiner. Du behöver vara praktiskt lagd och gilla problemlösning. Har du ett intresse av tunga fordon är det ett plus. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand. För att ha nära till kunderna vill vi att du bor i Örebro-området.

Din bakgrund: kunskaper inom styr och reglerteknik, el-teknik, mekanik och hydraulik är bra att ha. Har du elbehörighet blir du vår interna nyckelperson. Vi ger dig all den specialutbildning som du behöver.

Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett välmående företag.

För mer information om tjänsten kontakta HR Resurs, Pär Hyllienmark 0738-206060 eller Servicemarknadschef  Per-Anders Eriksson 054-527 85 71.

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Servicetekniker Örebro” skickar du till info@hrresurs.com Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Servicetekniker Örebro".