Servicetekniker SKIDATA Norge

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi ska nu expandera i Sverige och Norge. Mer information hittar du på skidata.se eller skidata.com.

Servicetekniker – NORGE

Ansvar och arbetsuppgifter

Som servicetekniker utför du underhåll, felsökning, reparation, rengöring och justering.  Installering och konfigurering. Du kommer också att informera, utbilda och träna våra kunder av hårdvaran och underhåll/felsökning av komponenter. Du kommer också att ansvara för att installera och konfigurera informationssystem och delsystem (servrar, VMWare, switchar, routrar, kameror etc.). Målsättningen är att uppfylla projektspecifikationerna och kundbehoven. Vi har kontor i Oslo.

 

Krav och kompetens:

 • Norska och engelska i tal och skrift. Svenska, finska eller danska är ett plus.
 • Minst 2 års erfarenhet av teknisk och/eller informativ verksamhet kunskap om SKIDATA-lösningar och liknande produkter/lösningar.
 • Kunskap om underhåll och drift av automatiserade system och utrustning.
 • Passion för IT/nätverksteknik.
 • Engagemang och självförtroende.
 • Möjlighet att arbeta i ett lag såväl som självständigt.
 • Effektiv kommunikation med alla intressenter.
 • Välorganiserad och förmåga att prioritera.
 • Empati och förståelse för kundens behov och krav. Lösningsfokuserad.
 • Önskar att kontinuerligt lära och fördjupa kunskaper och utbilda andra tekniker
 • Möjlighet och villig att resa.

Vi kan erbjuda ett internationellt team av specialister. Innovativa projekt och uppgifter. Utmärkta utbildningsmöjligheter. En fri och ansvarsfull roll. En marknadsledande internationell aktör. Stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett växande framgångsrikt företag. Har du inte alla våra önskemål om kompetens kanske du har tillräckligt mycket så vi kan bedöma och värdesätta din kunskap för en dialog.

För mer information så kontaktar du rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB +46 (0) 738-206060 som är Skidatas samarbetspartner i rekryteringar i Norge och Sverige.

Din ansökanmed CV och personligt brev märkt Servicetekniker” skickar du till info@hrresurs.com.Senast 24 september 2019.

Välkommen med din ansökan!

Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Dela

  Etiketter: , , , , , , , , , ,

  Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Servicetekniker SKIDATA Norge".