Servicetekniker Sverige

Välkommen med din ansökan!

Teijo har under 50 år tillverkat och sålt industrivättar med hög kvalité för olika användningsområden, avsedda för verkstadsindustrin. Tvättanläggningarna används såväl till produktion som till underhåll. I Karlstad finns vi med fem anställda. Läs mer på www.teijo.se

Vi behöver förstärka och utöka med en

SERVICETEKNIKER

Dina arbetsuppgifterblir underhållsservice, reparationer, montage samt utbildning och igångkörning vid ny leverans.  Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Du utgår från kontoret med egen servicebil. Dina arbetskamrater finns i Karlstad men själv kommer du huvudsakligen vara ute på fältet under veckorna.

Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva maskiner i industrin Du behöver vara praktiskt lagd, gillar att skruva och lösa problem. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand.

Din bakgrund: kunskap inom mekanik och visst kompetens inom el viktigt och värdefullt.

Vi kan erbjuda ett fritt arbete medstimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett stabilt välmående företag med verksamheter i Sverige, Norge och Finland.

För mer information om tjänsten kontakta HR Resurs, Pär Hyllienmark 0738-206060 , hyllienmark@hrresurs.com eller Platschef Maria Frithiofsson 054-691992

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Servicetekniker Sverige".