Order management

Tillsatt !

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi ska nu expandera i Sverige och Norge. Mer information hittar du på skidata.se eller skidata.com.

Supply Chain Administrator

Du ska vara ansvarig för en del av företagets inköp, lager, orderhantering, tulladministration och logistik. Bygga upp ett väl fungerade lagersystem och ha de rätta leverantörerna av varor, material och tjänster. Arbetsplats Kil i Värmland.

Rollen innebär ett nära samarbete med flertalet kontaktytor både internt och externt. Bra med rutin och erfarenhet av lagerhantering, lagersystem, inköp och order. Systemkunnig med förståelse och erfarenhet flöden och logistik.

Vi är ett internationellt företag så språket är viktigt. Svenska och engelska krävs i tal och skrift och kan du norska och danska är det ett plus.

Personliga egenskaper: 

Du är en jordnära person som vill framåt. Det är bra om du är noggrann, strukturerad och duktig på siffror. Analytisk och strategisk. Du behöver ha ett lugn samt förmåga att prioritera när leverantörer hör av sig. Du är duktig på att bygga relationer men får inte vara konflikträdd. Du ifrågasätter och kommer med egna idéer och förbättringsförslag

Ansökan skickas till info@hrresurs.com snarast  märkt SCA. Vi behandlar ansökningar fortlöpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Mer information får du av Pär Hyllienmark, HR Resurs 0738-206060.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Order management".