Supply Chain Manager

Välkommen me din ansökan! Vi börjar med intervjuer vecka 43.

Forgex Sweden AB är ett bolag som har industriell produktion samt lagerhantering i Arvika och Virsbo. Våra kunder är bl.a. Volvo och Scania men även mindre kunder. Bolaget är relativt nystartat men verksamheten har funnits länge. Vi har haft en tuff start då vi återuppstått från ett konkursbo men känner att vi är på rätt väg. Är det din tur att hitta en ny utmaning och ett jobb som är både utmanande och spännande.

SUPPLY CHAIN MANAGER

Vår Supply Manager har ansvar för inköp av material, komponenter, produktionsplanering, produktion, orderhantering, leveranser och support till våra svenska och internationella kunder. Det är därför viktigt att personen har en bakgrund i en ledande roll inom produktion, inköp och logistik inom industrin samt är van att kommunicera och samarbeta med externa intressenter.

De egenskaper vi värdesätter är bland annat social förmåga, engagemang, ansvarstagande teknikintresse och resultatfokus. Svenska och engelska i tal och skrift. Vana av affärsystem. Vi har Monitor.

Tillsammans med produktionsledare och övriga chefer skall du ansvara för att vi upprätthåller vår höga kvalité i våra produkter samt i vår servicenivå till våra kunder.

Vi erbjuder en position inom en mindre Internationellt företag med utmanande arbetsuppgifter och en spännande och utvecklande framtid. Du kommer att rapportera direkt till bolagets VD samt ha Arvika eller Virsbo som placeringsort.

Vi avser att tillsätta tjänsten så fort som möjligt – intervjuer kommer att ske löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi HR Resurs i Karlstad. För mer information kontakta
 Pär Hyllienmark 0738-206060. 
Ansökan inklusive CV märkt SCM skickas snarast till hyllienmark@hrresurs.com. Ansökan behandlas konfidentiellt.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Supply Chain Manager".