Teknisk säljare och VD

Beslut inom kort!

Blivande VD och säljare för ett utvecklingsföretag

Placeringsort kan vara bostaden i Sverige

Vilka är vi? 
Ett team som värdesätter varandra och vårt prestigelösa samarbete, både internt och externt med kunderna. Vi uppskattar att arbeta med en rak och öppen kommunikation. Vi har en mycket stark produkt för både den svenska och internationella marknaden. Vår framtid är spännande, det kommer hända mycket inom vårt bolag, vår leverantör/er och med vår produkt. Vi ser fram mot vår tillväxtresa och att få bidra till effektivare och rejält rationellare godshantering.

Om rollen
För att komma in i rollen arbetar du inledningsvis själv med försäljning till kunder så som byggföretag, lager, industrier, entreprenadföretag kranar och tunga fordon, uthyrningsföretag, mm, mm. Det innebär ett långsiktig, strategiskt engagemang som syftar till att kunden till fullo förstår nyttan av en produkten när det gäller funktion, ekonomi och effektivitet. Att skapa tillit och förtroende är viktigt då våra produkter har mycket stor betydelse för kundernas verksamhet. Du förhandlar och gör avslut för att sedan följa sålda projekt vid leverans och idrifttagning. Men ansvaret gäller också produktutveckling, tillverkning och ansvar för inköp och leverans.

Efterhand kommer ditt ansvar och dina befogenheter att breddas, även med möjlighet att bli VD för bolaget.

Vem är du?
Som person är du en driven, förtroendeskapande, och strategisk i säljarbetet. Dessutom med ambition och potential att på sikt ta ett större ansvar i företaget. Du har teknisk utbildning och med några års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har verkat i branscher där våra kunder finns, kanske som säljare eller operativt i verksamheten. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Ring för mer information eller skicka ditt intresse för en dialog.

Pär Hyllienmark 0738-206060

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Teknisk säljare och VD".