Utvecklade Konstruktör

Välkommen med ansökan! Även om vi har börjat med intervjuer.

Vi har et uppdrag till ett företag som behöver förstärka och komplettera ett team med

En rutinerad Produktutvecklare/Konstruktör

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utveckla, modifiera och konstruera dörrar med de kvalitetskrav och höga förväntningar som våra kunder ställer.

Konstruktion i CAD-miljö, SolidWorks och Autocad i nära samarbete med kollegor på R&D, Produktion, Marknad och Inköp. Allt för att design, säkerhet, livslängd, robusthet m.m. säkerställer de krav och önskemål som är överenskomna.

Din profil

Vi söker dig som är gymnasieingenjör eller ingenjör(kan då vara både högskola eller civilare). Som med god attityd, eget ansvar och förmåga planera och genomföra projekt och löpande arbete. Men också i teamet söker aktivt samarbete med kollegor i din omgivning. Arbetet som produktutvecklare förutsätter en mycket kreativ, initiativrik och energisk ingenjör. Du är konstruktör i grunden och ska jobba med fokus på morgondagens produkter från prototyp till färdig produkt.

Som konstruktör innebär jobbet stor variation och du kommer ha mycket kontakt med interna arbetsgrupper, inköp, produktion, sälj och externa leverantörer. Du kommer även ställas inför många roliga utmaningar där du måste tänka kreativt och jobba effektivt för att ta fram nya lösningar.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och är självklart en van konstruktör.

För mer information

Du är välkommen att kontakta Pär Hyllienmark 0738-206060 för mer information.

 

Dela

    Etiketter: , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Utvecklade Konstruktör".