Ansvarig Support och Reservdelar

Vi har fortsatt behov av din ansökan !

AKJ Energiteknik AB söker Reservdels- och supportansvarig

AKJ Energiteknik AB erbjuder kompletta systemlösningar för högeffektiv energiproduktion. I 50 år har vi med kompetent och kunnig personal erbjudit hållbara energilösningar som effektiviserat tusentals värmeanläggningar. Vi arbetar i hela kedjan med rådgivning, projektledning, installation, service och underhåll. Vi är specialiserade på att installera, optimera och effektivisera värmeanläggningar efter kundernas behov och energikällor. Kontor finns i Karlstad och Kristianstad. Vi arbetar i hela Sverige och Norge.

Arbetsuppgifter: Som Reservdels- och supportansvarig på Eftermarknadsavdelningen jobbar du främst med vårt reservdelslager och med hanteringen både praktiskt och administrativt i vårt affärssystem.  Du för dialogen med företagets kunder i frågor gällande slit- och reservdelar och ser till att kunden alltid får snabb feedback på sina frågor. Närmaste medarbetarna är den administrativa koordinatorn samt avdelningens ingenjörer och deltar i arbetet att planera service och reservdelsleveranser. Tjänsten avser heltid och du utgår från kontoret i Karlstad.

Vi söker: Dig som har utbildning och/eller erfarenhet från grossistbranschen inom el, mek, VVS eller liknande. En annan lämplig bakgrund kan vara entreprenad eller installationsbranschen. Du som söker ska ha varit yrkesverksam i mer än fem år och har ett brinnande intresse för ordning och reda. Du har goda kunskaper inom Officepaketet, affärssystem och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Meriterande är kunskaper inom affärssystemet Pyramid. B-körkort är ett krav så du kan besöka våra projekt vid behov.

För att lyckas: I rollen som Reservdels- och supportansvarig trivs du med ett högt tempo och att arbeta med många kontakter. Vana och vilja att skapa bra rutiner och struktur i god samverkan både internt och externt. Du är säljinriktad, affärsmässig, nyfiken till din natur och har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Välkommen med din ansökan

Tillsättning snarast möjligt. Urval och intervjuer sker fortlöpande. CV och personligt brev skickar du till info@hrresurs.com märkt ”Support AKJ”

Kontaktpersoner

Per Hällebo, Eftermarknadschef 0706-700275 eller Pär Hyllienmark, HR Resurs AB 0738-206060.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Ansvarig Support och Reservdelar".