Avdelningschef

Bravida Prenad

Söker Avdelningschef El till Karlstad

Vi söker en driven avdelningschef till vår elverksamhet i Värmland med placering i Karlstad. Vi är 30 personer som arbetar fokuserat med att hitta de bästa lösningarna och avser att höja lönsamheten ytterligare både för våra kunder och för Bravida. Är du en resultatorienterad person som trivs i ledande befattning med fokus på kundrelationer och personalutveckling kan denna tjänst vara aktuell för dig.

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef på Bravida kommer du att arbeta aktivt med att skapa långsiktiga relationer och marknadsföra och sälja avdelningens tjänster på ett affärsmässigt sätt. Som avdelningschef har du verksamhets-, personal- och budgetansvar för avdelningen och ansvarar för avdelningens resultat enligt uppsatta mål.

Erfarenhet
Vi vänder oss till dig som har några års branscherfarenhet, gärna i ledande befattning. Du har vana att arbeta med större kunder och att leverera goda resultat. Du inspireras av arbetsuppgifter som ställer höga krav på affärsmässighet och långsiktighet. Tjänsten som avdelningschef kräver även att du har goda kunskaper i ekonomi och att du tidigare har arbetat med ett resultatansvar.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter gott affärsmannaskap, goda ledaregenskaper och ditt resultatorienterade sätt. Du har social kompetens och förmåga att bygga goda kundrelationer och interna relationer. Du har en utmärkande drivkraft och förmågan att utveckla avdelningen och medarbetarna. Vi uppskattar din uthållighet som krävs för att implementera och genomföra såväl kortsiktiga som långsiktiga mål.

Varmt välkommen med din ansökan. Ansökan behandlas konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi HR Resurs i Karlstad. För mer information kontakta
Pär Hyllienmark 0738-206060. 
Ansökan inklusive CV märkt EL.  Skicka ansökan till hyllienmark@hrresurs.com .

Dela

    Etiketter: , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Avdelningschef".