Chef Industri

Rekryteringsprocessen senarelagt till efter semestern ! !

Arvika Montage AB med sina 50 anställda har i över 30 år monterat, reparerat, servat och flyttat maskiner och utrustning för industri och byggsektorn, såväl inom som utanför Norden. Vi tillverkar och monterar även stålkonstruktioner, samt är behjälpliga med personal inom maskinmätning, svetsning, transport, lager och projektering. Företaget finns i en koncern med en ny ägare. Med ägarbytet är företagen i en mycket positiv förändringsfas när det gäller affärsmöjligheter och tillväxt. Läs mer om AMAB på www.arvikamontage.se.  För att nå våra strategiska mål på både kort och lång sikt behöver vi nu förstärka företaget med nya krafter.

Chef Industrienheten

Enheten arbetar huvudsakligen med projekt samt service och underhåll tillsammans med våra kunder som är tillverkande industrier främst inom Mellansverige men även utomlands. AMAB:s mål är att utföra uppdrag med god lönsamhet och hög kvalitet. Du driver utvecklingen och genomförandet av enhetens strategi, affärsplan och affärsmodell samt säkerställer att enheten har en ändamålsenlig organisation, ledarskap och företagskultur. Enheten består av projektledare och montörer. Initialt kan mycket av ditt fokus komma att ligga på att rekrytera och resursbestycka enheten samt genomföra kompetensinventeringar för att få handlingsplan och strategi att takta.

Vad gör du hos oss?

Du är en av tre enhetschefer och ingår i ledningsgruppen. Leder och räknar på enhetens flaggskeppsprojekt samt paketerar och erbjuder våra tjänster till kund, med lyhördhet för vad kunden efterfrågar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde inom den operativa driften är att se till att resurserna utnyttjas optimalt och att medarbetarna har rätt kompetens för uppdragen. Genom att anställa medarbetare med den rätta kompetensnivån ökar du kvaliteten i våra projekt. Du tycker om att leda, motivera och utveckla dina medarbetare för att skapa ett vinnande team.

Vem är du?

Vi söker dig med goda projekt- och ledaregenskaper och som kan hantera uppgifter med hög etik och moral. Som person är du en god lyssnare, rak, tydlig, flexibel och kan ställa krav samt har en förmåga att visa rätt riktning och stå för dina beslut. Att vara konflikträdd är inte ett alternativ. En engagerad ledare som drivs av att leda en lönsam verksamhet tillsammans med andra. Du har kommersiell reflex och är van att jobba proaktivt med förståelse för framtida affärsmöjligheter då både vi och omvärlden ständigt utvecklas. Det är meriterande om du har utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning teknik eller ekonomi.

Vidare har du:

  • Erfarenhet från ledarroll
  • Erfarenhet från entreprenadföretag, verkstad, industri eller annat produktionsarbetande område
  • Goda meriter som projektledare
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • God IT-vana

Välkommen med din ansökan ”Chef Industri” till info@hrresurs.com. Mer information får du av vår rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB, 0738-206060.

Välkommen med din ansökan!

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Chef Industri".