Continuous Improvement Manager

Intervju i steg två i januari 2021 !

OSO Hotwater är Europas ledande producent av rostfria varmvattenberedare för bostäder och industri sedan 1932. Företaget har högteknologisk produktion i Hokksund, Norge och Åmål i Sverige. Företaget är ett föredöme inom miljöarbete och är privatägt av familjen Braathen i tredje generationen. Med 180 engagerade medarbetare och med en omsättning på ca 500 miljoner NOK är OSO ett företag med tillväxtambitioner. Exportverksamheten utgör ca 50% av totalomsättningen.

OSO Manufacturing AB, Åmål är stadigt lönsamt växande och har en bra utveckling. Vi har en unik bredd av kompetens inom laser- och vattenskärning, svetsning samt bearbetning i stålmaterial erbjuda industrikunder högkvalitativa produkter. Bolagets huvudinriktning är mot produkter i rostfria material. Vår avancerade utrustning gör att vi kan hantera de flesta uppdrag med hög precision och kvalitét.

Continuous Improvement Manager/

Projektledare Effektivitet

Som ansvarig för ständiga förbättringar på OSO Manufacturing har du stora möjligheter att påverka en verksamhet som kan bli ännu bättre. Du arbetar med produktionsprocessens alla delar, data, analyser, projekt och medarbetare i en miljö där nya tankar och idéer välkomnas. Du bidrar till att interna/externa rutiner och standarder efterlevs, du engagerar och motiverar personalen. Exempel på vad du kommer att jobba med:

 • Du ansvarar för att driva, implementera och facilitera Lean-principer och aktiviteter inom OSO Manufacturing. Rollen samverkar med verksamhetens alla delar för att identifiera förbättringsmöjligheter och för att sprida Lean – kulturen inom organisationen.
 • Initiera, driva och implementera utvecklings och förbättringsprojekt.
 • Driva och samordna arbetet med ständiga förbättringar i fabriken.
 • Analysera produktionsdata och rapporter, ta fram kalkyler och förslag på projekt, aktiviteter och investeringar. Medverka till att organisera och bemanna med rätt kompetens.
 • Löpande rapportera resultat och framsteg till företagets ledning.
 • Säkerställa att riktlinjer och instruktioner implementeras och följs, att personalen har rätt information och utbildning.
 • Kvalitet och kvalitetssystem.

Din profil:
Examen som högskole- eller civilingenjör och minst 5 års erfarenhet från producerande industri där du har arbetat med olika metoder för att höja produktiviteten för bättre kvalitet och framgång. Erfarenhet från exempelvis 5S, LEAN, SMED, TPM/OEE, SPC etc. Meriterande om du har erfarenhet från kvalitetsarbete. OSO Manufacturing påbörjar certifiering inom IATF-16949 under 2021. God vana som projektledare och kan driva och leda flera projekt parallellt. Du vill dela med dig av dina kunskaper för att utveckla företaget framåt likväl som du är lyhörd för andras åsikter. Du är strukturerad men också flexibel, du trivs när det går undan och anpassar dig lätt till olika förutsättningar. Att du talar och skriver en korrekt svenska och engelska är krav för denna tjänst. Ingår i ledningsgruppen.

För mer information kontakta VD Daniel Johansson 070-5931143 eller Rekryterare Pär Hyllienmark HR Resurs AB 0738-206060. Ansökan märker du OSO och skickar till info@hrresurs.com.

Har du viljan att utvecklas professionellt såväl som personligen, så är denna tjänst något för dig! Vi erbjuder nu en ny spännande och utmanande nyckelroll.

 

Välkommen med din ansökan !

Dela

  Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

  Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Continuous Improvement Manager".