Ekonomichef

Paus i rekryteringen !

Ekonomiansvarig / Ekonomichef

Arbetsuppgifter: Ansvara och sköta bolagets hantering av fakturor, post, bokföring, månads- och årsbokslut, skatter, deklarationer, löner och försäkringar.

Tjänsten innebär kontakt med myndigheter och företag samt löpande kontakt med revisorer, skatteverket, banker, försäkringsbolag och personal.

Nödvändiga kvalifikationer: Relevant utbildning och erfarenhet samt en önskan om självständigt arbete under ansvar inom ekonomi/redovisning.

Kunskaper i affärssystem Pyramid, Monitor, Office365 Sharepoint samt Engelska och Svenska i tal och skrift. Teknikintresse är bra men inget krav.

Önskvärda kvalifikationer: Erfarenhet från tillverkande industri är en fördel liksom kunskap inom betalnings- och transportvillkor.

Vi söker en prestigelös, trygg, självständig ekonom med god analytisk kompetens i ett växande företag. Tjänsten innebär nära samarbete med ledande personer. Företaget finns i Karlstad.

Ring Pär Hyllienmark 0738-206060 för mer information. Vi jobbar på med kontakter och intervjuer och avser att tillsätta tjänsten snarast.

 

 

Dela

    Etiketter: , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Ekonomichef".