Ekonomichef

Välkommen med ansökan till ett spännande och utmanade jobb!

Mapei är en italiensk familjeägd koncern grundad 1937 som omsätter 2,7 miljarder Euro.  Världsledande inom produktion och utveckling av byggkemikalier till byggindustrin

En internationell koncern med bas i Milano med mer än 80 dotterbolag inom handel och tillverkning över hela världen. Mapei Sverige omsätter ca 200 mSEK och befinner sig i kraftig tillväxt med högt uppsatta mål som idag har en verksamhet med 25 anställda. I huvudsak sälj och marknad.  Huvudkontoret ligger i Stockholm. I Kristinehamn finns lager, order, administration och ekonomi.

Ekonomichef

Ansvarig för det svenska företagets redovisning, rapporter och bokslut. Kontinuerligt initiera, skapa och förbättra processer och göra analyser. I rollen kommer du att ingå i företagets ledningsgrupp och arbeta med verksamhets-, strategi-, affärs- och målplanering samt ekonomistyrning. Du rapporterar till VD och ansvarar för att leda ekonomi & administrativa avdelningen och dess medarbetare.

Arbetet innebär att vara den ansvariga ekonomen som ansvarar och är en del av en effektiv redovisningsfunktion i företaget. Rapportering månadsvis. Har kontrollen och det administrativa ansvaret som inkluderar bland annat frågor inom finans och juridik, ERP/ MS Dynamics AX, försäljningsrapporter, myndighetskontakter och budget.

Vi söker dig med akademisk utbildning och erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Du har goda redovisningskunskaper och kännedom om ekonomiska lagar och krav. Du ska även ha bra ledaregenskaper för att styra personalens arbete samt kunna arbeta i team. Vi söker en presigelös, trygg, självständig ekonom med god analytisk kompetens. Och samtidigt en enkel pragmatisk jordnära redovisningsekonom som med energi kompletterar ledningen i Mapei Sverige i företagets fortsatta tillväxt. Och förser ägare med de rätta siffrorna. En ansvarsfull, strukturerad, lyhörd och positiv person med en ekonomisk medvetenhet och har ett långsiktigt förhållningssätt. Du har även analytisk förmåga för att utreda uppkomna problemställningar och att sätta upp mål samt att hålla beslutade tidsramar.

För mer information kontakta rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB 0738-206060 eller VD Niklas Tjeder 0708-360582.

Välkommen med din ansökan! CV och personligt brev märkt ”Mapei” skickar du till info@hrresurs.com snarast.

 

Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

 

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Ekonomichef".