Ekonomichef

Intervjuer pågår !

Coldwater är en ledande internationell leverantör av förbrukningsvaror till pappersindustrin. Vi har verkat i över 30 år som en trygg, stabil och långsiktig partner till våra kunder. Under den tiden har vi expanderat från en mindre lokalt verksam industri till en viktig leverantör till internationella företag. Coldwaters moderbolag ligger i Atlanta (USA) och i Sverige är vi 15 anställda med egen tillverkning och omsätter ca 40 miljoner SEK.  

Ekonomiansvarig

Vi söker nu en ekonom som tar ansvaret för det svenska företagets redovisning, rapporter och bokslut.

Arbetsuppgifter: Ansvarar och sköter bolagets löpande bokföring, månads- och årsbokslut. Skatter, deklarationer, löner och provisioner. Kontakter med myndigheter och kommun. Löpande kontakt med revisorer, skatteverket, banker och försäkringsbolag

Nödvändiga kvalifikationer: Relevant utbildning och flera års erfarenhet av självständigt arbete under ansvar inom ekonomi/redovisning. Mycket goda kunskaper i MS Excel. Engelska och svenska i tal och skrift.

Önskvärda kvalifikationer: Erfarenhet från tillverkande industri med internationell marknad. Kunskap inom betalnings- och transportvillkor på internationell nivå. Vi söker en prestigelös, trygg, självständig ekonom med god analytisk kompetens.

Nära samarbete med VD och kontinuerlig rapportering till moderbolaget i Atlanta, USA. För mer information kontakta rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB 0738-206060 eller VD Thomas Pehrsson 0703-157655.

CV och personligt brev märkt ”Ekonom” skickar du till info@hrresurs.com. Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Ekonomichef".