Mäklare

Skogsmäklarna i Ekshärad är ett fristående och obundet företag inom fastighetsförmedling, ekonomisk rådgivning, skog och skogsbruksplaner.

Mäklare

Vi ska nu föryngra och förstärkta företaget för att möta framtiden och hjälpa våra kunder med vår kompetens och mångåriga erfarenhet inom skog och fastigheter speciellt i norra Värmland.

Vi söker i första hand dig som har en examen som fastighetsmäklare eller snart kommer att få det. Vi är intresserade av både nyutbildade och erfarna mäklare. Är du dessutom skogligt- eller lantbruksakademiskt utbildad ser vi det som meriterande.

Hos oss får du ett krävande, ansvarsfullt fritt arbete som kräver mycket av både flexibilitet, service och stort socialt intresse med fokus på sina kunder och affärerna. Vi tror att en duktig fastighetsmäklare presterar bäst och långsiktigt genom en anpassad anställningsplan och ekonomisk trygga villkor.

I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter samt kommersiella fastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan. Ansökan behandlas konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi HR Resurs i Karlstad. För mer information kontakta
Pär Hyllienmark 0738-206060. 
Ansökan inklusive CV märkt  Mäklare.  Skicka snarast till hyllienmark@hrresurs.com. .

 

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Mäklare".