Miljökoordinator

Beslut inom kort !

Åmotfors Energi är ett privatägt bolag som sedan 2009 driver ett kraftvärmeverk i Åmotfors, Eda kommun. Bolaget producerar och säljer värme- och elenergi samt förbrännings- och energiåtervinningstjänster. Kraftvärmeverket använder primärt hushållsavfall som energikälla. Åmotfors Energi har 20 anställda, varav 12 skiftgående drifttekniker. www.amotenergi.se 

Miljökoordinator

Arbetsuppgifter: Ansvara för efterlevnad av miljölagar; från planering, utveckling av kontrollsystem och myndighetskontakter till daglig kontroll och uppföljning av utsläpp. Utveckling och skötsel av miljömätningssystem.

Dagligt samarbete med vår leverantör av avfallsbränsle. Administrativa uppgifter i samband med mottagande av avfallsbränsle. Ansvar för bland annat logistik, mätning, kvalitetskontroll och frågor med vårt vågsystem.

Kvalifikationer och personlighet: Vi söker dig som har intresse och vilja att utvecklas inom dina uppgifter. Meriter inom miljöteknik, kvalitet, förbränning eller som tekniker värdesätts. Men också Du med andra meriter som med lust, ambition och glädje vill lära sig vår verksamhet och bidra till att säkerställa kvalitet, lagkrav i kombination med att optimera driften. Vi sätter stort värde i din personliga kompetens och hur just du passar in i arbetsgruppen. Du är ansvarsfull, självständig, med förmåga att ta egna initiativ.

Gärna administrativa meriter och bra på dokumentation.

Vi kan erbjuda en arbetsplats med korta beslutsvägar där du ska analysera, medverka och påverka verksamheten tillsammans i teamet för en fortsatt god utveckling i företaget.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. 100 %.

För befattningen gäller: Tillträde omgående. Månadslön enligt avtal.

För ytterligare information, kontakta Rekryterare Pär Hyllienmark HR Resurs 0738-206060. Din ansökan som kan hanteras diskret om så önskas. Ansökan snarast till info@hrresurs.com märkt ”EQ”.

Välkommen med din ansökan !

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Miljökoordinator".