Operativ chef AMAB

Beslut inom kort !

Arvika Montage AB med sina 50 anställda har i över 30 år monterat, reparerat, servat och flyttat maskiner och utrustning för industri och byggsektorn, såväl inom som utanför Norden. Vi tillverkar och monterar även stålkonstruktioner, samt är behjälpliga med personal inom maskinmätning, svetsning, transport, lager och projektering. Företaget finns i en koncern med en ny ägare. Med ägarbytet är företagen i en mycket positiv förändringsfas när det gäller affärsmöjligheter och tillväxt. Läs mer om AMAB på www.arvikamontage.se.   

För att nå våra strategiska mål på både kort och lång sikt behöver vi nu förstärka företaget med nya krafter.

Operativ chef för AMAB

Du ansvarar för företagets verksamhet och utveckling och söker dig mot en VD-roll. Du leder och driver utvecklingen av koncernens enheter i Karlstad och Arvika. Rollen innebär stort fokus på att underhålla våra goda kundrelationer men även att skapa nya affärer och samarbeten. Du driver utvecklingen och genomförandet av bolagets strategi, affärsplan och affärsmodeller samt säkerställer att bolaget har en ändamålsenlig organisation, ledarskap och företagskultur.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

 • Har flera års erfarenhet av att vara chef
 • Är van vid förändringsledning
 • Har erfarenhet av att framgångsrikt driva och utveckla ett bolag, affärsområde eller motsvarande
 • Gärna har erfarenhet från industrin eller producerande bolag
 • Trivs i det entreprenöriella sammanhanget och ser de möjligheter som finns i ett snabbfotat företag
 • Som person är nyfiken och prestigelös och har ett intresse för såväl affärer som människor
 • Har en förmåga att förmedla energi, framåtanda och att få andra att växa.

Med andra ord förstår och talar du både kundens och våra anställdas språk. Vår arbetsmiljö utgörs av ett tajt team där alla har en viktig roll att fylla. Du känner dig hemma bland kunder och samarbetspartners. Du har erfarenhet från försäljning inom industri/teknik. Du gillar utmaningar, tar initiativ och har stort engagemang. Vi söker dig som intar ett framtidsperspektiv som utmanar vårt sätt att tänka, där du agerar sparringpartner mot kollegor och ägare. Positiv och affärsmässig är andra egenskaper som vi värderar högt. Du trivs i bolag med en stark entreprenörsanda och som person triggas du av att nå dina uppsatta mål samt att inspirera dina medarbetare till att göra detsamma.

För mer information är du välkommen att kontakta: Rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB 0738-206060. Ansökan skickar du till info@hrresurs.com  märkt ”Operativ chef”.

Välkommen med ditt intresse!

 

 

Dela

  Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

  Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Operativ chef AMAB".