Projekt adminstratör / Ekonom

Intervjuer pågår nu ! Välkommen snabbat om du är intresserad.

På uppdrag letar vi nu efter den rätta

Som projektekonom med arbetsplats i Karlstad

där du arbetar med allmänt förekommande ekonomiuppgifter och mycket nära projekten.

Dina uppgifter är att medverka med ekonomiuppföljning i våra projekt/prognoser och kvalitetssäkra arbetet med budgetar, prognoser, bokslutsarbete samt internrapportering. Du säkerställer att ekonomiska rutiner och riktlinjer efterlevs i projekten samt utbildar och agerar stöd i ekonomisk uppföljning och kostnadsstyrning av affärer i projekten. Du rapporterar till vår arbetschef samt ingår i nätverket för de övriga projektekonomerna i regionen.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi/teknik och har intresse och förståelse för affären. Det är önskvärt att du har erfarenhet av entreprenad- eller projektinriktad verksamhet. Du kan pedagogiskt översätta verksamheten till ekonomi samt gör ekonomisk information förståelig för verksamheten. Du har vidare mycket goda kunskaper i Officepaketet och då speciellt Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso och prognosverktyget MAP. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du ha en stark servicekänsla, ett eget driv och förmågan att skapa goda relationer. Du är strukturerad, ordningsam och ser värdet i att leverera god kvalité på ditt utförda arbete. Du stimuleras av att verka i en miljö där involvering, engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande ligger i fokus.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Välkommen med ditt intresse och ansökan! Ring 0738 206060 så berättar vi mer.

Dela

    Etiketter: , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Projekt adminstratör / Ekonom".