Säljare SKIDATA Norge

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi ska nu expandera i Sverige och Norge. Mer information hittar du på skidata.se eller skidata.com.

Säljare – Norge

Som Säljare, Senior Sales Professional ansvarar du för att förvärva nya kunder för våra lösningar samt upprätthålla och hitta nya intressanta kunder. Utvecklar och underhåller våra kunder och marknader.  Med goda relationer och förståelse för kundens behov kan du hitta de rätta lösningarna baserat på djupa och goda kunskap om SKIDATAs marknadssegment – för att bli en pålitlig rådgivare som våra kunder uppskattar.

Du kommer att bidra till att öka SKIDATAs marknader, kundnöjdhet och återkommande köp. I arbetet ingår ansvar för planering och hantering av kunder och marknadsområden samt personliga försäljningsaktiviteter för att uppnå överenskomna affärsmål. Kontor finns i Oslo men hemmakontor kan vara ett alternativ också.

Eftersökt kompetens och krav:

 • Norska och engelska flytande. Svenska, finska eller danska är ett plus.
 • Minst 5 års erfarenhet av försäljning/marknadsföring med utmärkta kunskap om access management lösningar och produkter.
 • Teknisk, Försäljning och ekonomisk bakgrund.
 • Bevisad förmåga att generera goda resultat.
 • State of the Art Försäljningsmetoder
 • Kommersiell och teknisk förmåga/förståelse.
 • MS Office och MS CRM.
 • Utmärkt kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt
 • Offerter och förhandlingar.
 • Viljan och möjlighet att resa.
 • Offentlig upphandling.

Vi kan erbjuda ett internationellt team av specialister. Innovativa projekt och uppgifter. Utmärkta utbildningsmöjligheter. En fri och ansvarsfull roll. En marknadsledande internationell aktör. Stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett växande framgångsrikt företag. Har du inte alla våra önskemål om kompetens kanske du har tillräckligt mycket så vi kan bedöma och värdesätta din kunskap för en dialog.

För mer information så kontaktar du rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB +46 (0) 738-206060 som är Skidatas samarbetspartner i rekryteringar i Norge och Sverige.

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Sr Sales Norge” skickar du till info@hrresurs.com.

Välkommen med din ansökan!

Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Dela

  Etiketter: , , , , , , , , ,

  Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Säljare SKIDATA Norge".