Servicechef

Mer intervjuer i vecka 7!

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi ska nu expandera i Sverige och Norge. Mer information hittar du på skidata.se eller skidata.com.

SERVICECHEF Norden

Vi söker nu en driven ledare som ska leda och samordna arbetet för Skidata Nordics fälttekniker inom etablering, service och underhåll. Tjänsten har placering Kil i Värmland.

Dina arbetsuppgifter
Som Servicechef kommer du att i huvudsak planera, leda och fördela arbetet för de fälttekniker vi har i Norden. Detta som ett led i att kunna utveckla och skapa bra förutsättningar för god service, ökad volym och en bra resultatutveckling. I ditt ansvar ligger även att de uppsatta inom lönsamhet, aktivitet och affärer uppnås. 10-15 duktiga medarbetare har du personalansvar för.

Din profil

För att bli framgångsrik som Servicechef krävs det att du är bra på att coacha dina medarbetare, är strukturerad, har ett ekonomiskt sinne och gillar att ha kul på arbetsplatsen. Bra med flerårig dokumenterad erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning inom en teknisk bransch. Som person är du driven, affärsmässig, social med en förmåga att kunna ta plats vid möten. En viktig egenskap vi behöver är förmågan att motivera, bygga upp och bibehålla gruppens teamkänsla. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort. Du har kanske tidigare några år på fältet som servicetekniker och några år som ledare men känner att du vill utvecklas i modernt och snabbt växande företag. Då är detta tjänsten för dig!

Ansökan och Information

För mer information så kontaktar du rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB 0738-206060 som är Skidatas samarbetspartner i rekryteringar i Norge och Sverige.

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Servicechef” skickar du till info@hrresurs.com. Möjligheter till ansökan är ännu öppen!

Välkommen med din ansökan!

 

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Servicechef".