Servicetekniker Norge

SKIDATA erbjuder en mängd olika maskinvaru- och programvarulösningar inom området entrélösningar och besökarhantering. SKIDATA-produkter finns för skidanläggningar, parkeringshantering samt för event som stadion, nöjesparker, bad, festivaler eller mässor: från bommar och biljettautomater, parkeringsautomater, kassor och betalning, passerläsare, marknadsförings- och kundlojalitetslösningar till biljetter och tillhörande SKIDATA-verktyg för rapportering, styrning och övervakning. Vi expanderar i Norden och nu för tillfället 20 anställda. Mer information hittar du på www.skidata.com.

SERVICETEKNIKER NORGE

Ditt Ansvar

Som servicetekniker arbetar du med underhåll, felsökning, reparation, rengöring, justering och installation. Anpassningar i vår utrustning. Ansvar för installation och konfiguration av informationssystem och delsystem Servrar, VMWare, switchar, routrar, kameror m.m. Du kommer också att utbilda kunderna i hårdvaran, felsökning och underhåll. Allt för att möta kundens specifikationer och behov.

Önskad kompetens och meriter

Utmärkta kunskaper I svenska och engelska. Andra nordiska språk en merit. Några års erfarenhet av tekniska och datoriserade lösningar. Kompetens i Skidata-lösningar eller jämförbara system. Vana av underhåll, funktion och drift i automatiserade system och utrustningar. Stort intresse för IT/Nätverks teknik.

Ansvarsfull kommunikativ lagspelare med ett kundfokus som kan planera och prioritera i sitt arbete. Resor ingår givetvis i jobbet.

Placering i Osloområdet men du ska också kunna resa i Norge.

Vi kan erbjuda

Ett internationellt team av specialister. Innovativa uppgifter och projekt i en koncern som är marknadsledande.

Ansökan och information

I rekryteringen samarbetar vi HR Resurs AB i Karlstad. För mer information kontakta
Pär Hyllienmark + 46 738-206060.
Ansökan märkt ”Service NO” skickas till info@hrresurs.com.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Servicetekniker Norge".