Servicetekniker Örebro

Intervjuer pågår!

BA Fordonslyftar AB är ett framgångsrikt familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland. Vi är marknadsledande inom försäljning, service & support av verkstadslyftar till tåg, lastbils- och bussverkstäder. Vi har många trogna kunder i hela Sverige och arbetar bl.a. med Volvo och Scania. För mer information se www.fordonslyftar.se

Vi behöver nu medarbetare på fältet med bostadsort i Örebro eller dess närhet.

SERVICETEKNIKER

Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparation på fältet, montage samt utbildning och igångkörning vid nyleverans.

Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva både människor och maskiner. Du behöver vara praktiskt lagd och gilla problemlösning. Har du ett intresse av tunga fordon är det ett plus. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand. Din bakgrund ska vara inom elteknik, men kunskaper inom styr och reglerteknik, mekanik och hydraulik är bra att ha. Vi ger dig all den specialutbildning som du behöver. Vi söker med andra ord en allround kunnig mekaniker.  Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett välmående företag. Du utgår från hemmet med egen servicebuss. Din servicechef finns på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Dina arbetskamrater finns förutom i Värmland på västkusten, Småland, och Stockholm norr och syd.

För mer information om tjänsten kontakta HR Resurs AB. Pär Hyllienmark 0738-206060. Din ansökan märkt ”Service BA” skickar du till info@hrresurs.com. Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Servicetekniker Örebro".