Servicetekniker

BA Fordonlyftar som är ett familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland söker vi nu en ny medarbetare.BA Fordonslyftar marknadsför och är ledande på verkstadslyftar till lastbils- och bussverkstäder i Sverige. Våra största produktlinjer är Hetra mobila lyftbockar och Blitz hydrauliska lyftar. Vi har många trogna kunder och arbetar bl.a. med Volvo och Scania. För mer information se www.fordonslyftar.se

Vi behöver nu medarbetare på fältet och söker nu en

SERVICETEKNIKER
till företaget för våra kunder i Mellansverige.

Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparation på fältet, montage samt utbildning och igångkörning vid nyleverans.

Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva både människor och maskiner. Du behöver vara praktiskt lagd och gilla problemlösning. Har du ett intresse av tunga fordon är det ett plus. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand och kan resa.

Din bakgrund: kunskaper inom styr och reglerteknik, elteknik, elektronik, mekanik och hydraulik är bra att ha. Vi ger dig all den specialutbildning som du behöver. Vi söker med andra ord en allround kunnig mekaniker med B-körkort.

Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett välmående företag. Du utgår hemmet eller från företaget på Hammarö. Din servicechef finns på Hammarö. Dina arbetskamrater finns förutom i Värmland på västkusten, Småland, och Stockholm norr och syd.

För mer information om tjänsten kontakta Pär Hyllienmark 0738-206060, HR Resurs AB

Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Servicetekniker BA” skickar du senast 30 november 2021 till info@hrresurs.com.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Servicetekniker".