Supply Chain Manager

OSO Hotwater är Europas ledande producent av rostfria varmvattenberedare för bostäder och industri sedan 1932. Företaget har högteknologisk produktion i Hokksund i Norge och Åmål i Sverige. Företaget är ett föredöme inom miljöarbete och är privatägt av familjen Braathen i tredje generationen. Med 180 engagerade medarbetare och en omsättning på ca 700 miljoner SEK är OSO ett företag med tillväxtambitioner. Exportverksamheten utgör ca 50% av den totala. I Åmål är vi 40 medarbetare i en expansiv fas mot en omsättning på 100 MSEK och behöver förstärka vår organisation med en person med ansvar för Supply Chain. 

Supply Chain Coordinator

Du ska vara ansvarig för en del av företagets inköp, produktionsplanering och logistik. Säkerställa konkurrenskraftiga priser till rätt kvalitet.  Och genom ett kontinuerligt pågående arbete ha de rätta leverantörerna av varor, material och tjänster. Uppföljning/Controlling avseende produktion och produktionsprocesser men även arbete med enklare registreringar ingår. Avtalsförhandlingar.

Rollen innebär ett nära samarbete med flertalet kontaktytor både internt och externt. Du ska ha erfarenhet från industri och produktion. Systemkunnig, förstå flöden och logistik.

Kunskap och erfarenhet: 

Det är fördelaktigt om du är högskoleingenjör och har en kombination av utbildning/erfarenheter inom materialteknik och ekonomi. Svenska och engelska i tal och skrift krävs och god vana från att jobba i ERP krävs. Vi har Navision/Microsoft Dynamics NAV men är mitt inne i implementeringsprojekt av Dynamics 365. Mycket värdefullt om du har med dig erfarenhet från det stora företaget för att utveckla våra processer.

Personliga egenskaper: 

Du är en jordnära person som vill framåt. Det är bra om du är noggrann, strukturerad och duktig på siffror. Analytisk och strategisk. Du behöver ha ett lugn samt förmåga att prioritera när leverantörer hör av sig. Du är duktig på att bygga relationer men får inte vara  konflikträdd. Du ifrågasätter och kommer med egna idéer och förbättringsförslag.

Möjligheterna i denna roll är stora och du kommer vara en viktig nyckelfunktion.

Ansökan skickas till info@hrresurs.com snarast eller senast 16 augusti. Vi behandlar ansökningar fortlöpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Mer information får du av Pär Hyllienmark, HR Resurs 0738-206060 alternativt Tomas Ax, OSO Manufacturing 0532-76 99 24.

 

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Supply Chain Manager".