Teknisk säljare Stål

Nu i vecka 8 är det dags för beslut !

Forgex Sweden är ett bolag som har industriell produktion samt lagerhantering i Arvika och Virsbo. Våra kunder är bl.a. Volvo och Scania men även mindre kunder. Bolaget är relativt nystartat men verksamheten har funnits länge. Vi har haft en tuff start då vi återuppstått från ett konkursbo men känner att vi är på rätt väg. Är det din tur att hitta en ny utmaning och ett jobb som är både utmanande och spännande. Vi ingår i en företagsgrupp med de svenska företagen i Virsbo och i Arvika.

Teknisk Säljare Stål

Vi tror att du som söker den här tjänsten är smart, orädd och driven. Gillar du att göra affärer och hjälpa kunden hela vägen? Då är du rätt för oss!

Våra kunder ställa höga krav på oss när det kommer till kvalitet och leveranssäkerhet och det är säljarna som är kärnan till att det fungerar. Om du vet med dig att du är bättre än de flesta, men också ödmjuk nog att jobba hårt för att bevisa det. Då har du vad som krävs för att söka tjänsten. Som säljare hos Forgex är man delaktig i hela cykeln i försäljningen. Vi ger våra säljare stor frihet, men med det kommer också ett stort ansvar.

Tillsammans med säljteamet ska du löpande identifiera nya kunder och upprätta relationen med befintliga kunder i Sverige, Norden och Europa. I rollen som rapporterar du till vår Försäljningschef.

Placeringsort kan vara i Arvika eller Virsbo men även hemmakontor kan diskuteras.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av stålbranschen, gärna med erfarenhet av produktförsäljning mot verkstadsindustrin. Du har minst en gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med inriktning mot material, tillverkning eller teknik. Gillar att resa, förhandla och göra affärer, skapa goda långsiktiga relationer med rejäla kunder Vidare har du goda datakunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och har en naturlig förmåga att skapa relationer och bygga nätverk och samarbeta såväl inom som utanför den egna organisationen. Du har en stark målmedvetenhet och god förhandlingsvana. Du är tekniskt lagd och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du lägger stor vikt vid kundbehov och kundtillfredsställelse och värdesätter kvalité i alla led.

Vi erbjuder en position inom ett mindre Internationellt företag med utmanande arbetsuppgifter och en spännande och utvecklande framtid. Vi avser att tillsätta tjänsten så fort som möjligt – intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi HR Resurs i Karlstad. För mer information kontakta
Pär Hyllienmark 0738-206060. 
Ansökan inklusive CV märkt Sales skickas snarast till hyllienmark@hrresurs.com. Ansökan behandlas konfidentiellt.

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Teknisk säljare Stål".