UTVECKLARE

UTVECKLARE

För en av våra framgångsrika partners söker vi fler Utvecklare

Det är framförallt en person vi söker – inte en checklista. Vi söker personer vi kan gilla – som är kul att arbeta tillsammans med, personer som verkligen kan bidra. Vår vardag handlar om att lära nytt, sätta sig in i komplexa sammanhang och lösa utmanande problem.

Du har definitivt jobbat med kvalificerad mjukvaruutveckling men om det är just .Net och C# som är din hemmabana eller en helt annan teknikstack är inte avgörande. Vi bygger produkter, långsiktigt.

Till vårt utvecklingsteam och ett sådant arbetssätt söker vi fler kollegor.

Vad du kommer syssla med om dagarna

Här beror det lite grand på vad du vad du har för bakgrund och specialintressen, men säkert är att du som utvecklare kommer ingå i ett eller flera projekt där du tillsammans med övriga medlemmar jobbar igenom hela projektcykeln. Från att bryta ner behov och funktioner, via iterationer och test, till att slutligen se till att det som byggs går ut i produktion. Vi jobbar med jämförelsevis liten administrativ overhead, vi har möten för att de behövs och ger värde, inte för syns skull. Det innebär att du kan spendera en stor del av dagen i Visual Studio.

Vi tror och hoppas att du är 

En skön person som får saker gjorda, – på ett effektivt och hållbart sätt. Du är klok nog att ha en god känsla för hur generellt något ska implementeras. Du gillar att bygga mjukvara som är uppskattad, robust, testbar och som kan byggas vidare på. Du vet att du är duktig men samtidigt ödmjuk lagspelare.

Vad vi erbjuder 

  •  Du vill jobba i ett team hemma eller på kontoret med engagerade och drivna kollegor som verkligen gillar det de gör.
  •  Du är bra på att kommunicera
  •  Du är vetgirig och vill lära nytt
  • Du har (eller vill skaffa dig) erfarenhet av, .Net, C#, Git 
 ………

Vi hade kunnat göra en jättelång lista med bra saker. Vi kan sammanfatta den långa listan med att vi kan bocka av de saker som normalt hör till en modern, bra arbetsplats och bra arbetsgivare.

Du söker Jobbet genom att mejla din ansökan till info@hrresurs.com och kontakta Pär Hyllienmark HR Resurs AB 0738-206060.

Dela

    Etiketter: , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "UTVECKLARE".