Utvecklingsingenjör

Dags att söka !

OSO Hotwater är Europas ledende producent av rostfrie varmvattenberedare, med högteknologisk produktion i Norge och Sverige. Verksamheten ägs av norsk familj, två bröder. Familjen är pionjärer inom miljöarbete under mer än 50 år. Med huvudkontor och fabrik i Norge, Hokksund och etablerade dottersällskap med produktion och försäljning i Sverige och England, har OSO Hotwater Group 200 engagerade medarbetare och en omsättning på ca. 600 MNOK. OSO är ett företag i stark tillväxt i flera industrisegment med en exportandel av ca. 50 %.

Vi söker en erfaren Utvecklingsingenjör till vår verksamhet. Utveckla, testa och typgodkänna produkter för industrin och marina produkter. Kundanpassningar i den nu existerande portföljen, ta fram produktionsunderlag. Konstruktion i 3D, 2D underlag och BOM, FMEA, kvalitetssäkring och regulatoriska krav, dokumenthantering, etc.

Erfarenhet och meriter

Högskoleingenjör maskin eller motsvarande utbildning och erfarenhet av produktutveckling i inom industrin är mycket meriterade. 3D CAD (Inventor) kompetens, projektledning och kunskap när det gäller certifieringsprocesser med krav och direktiv. Beräkningar och statistiska analyser av svets, tryckkärl och andra krävande miljöer.

Språkkraven är svenska och engelska på god nivå och kan du norska så underlättar det i vardagen.  

Som person

Analytisk och systematisk. Utveckling-, process- och resultatorienterad med ledaregenskaper och goda meriter som projektledare.

Du kommer att jobba i en aktiv miljö med direkt kontakt med produktion, försäljning, kunder och internt med utvecklare, R&D inom OSO, Norge. Vi finns med produktion i Åmål i Sverige och Hokksund, Norge och våra produkter finns på en växande internationell marknad.

För mer information kontakta VD Daniel Johansson 070-5931143, dj@oso.no eller Rekryterare Pär Hyllienmark HR Resurs AB 0738-206060.

Har du viljan att utvecklas professionellt såväl som personligen, så är denna tjänst något för dig! Vi erbjuder nu en ny spännande och utmanande nyckelroll i ett mycket intressant företag.

Välkommen med din ansökan !

 

 

 

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "Utvecklingsingenjör".