VERKMÄSTARE

För att på bästa sätt ta hand om våra skogsmaskinskunder söker vi nu en Verkmästare till Maskin Västs skogsmaskinsverkstad!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten består i att tillhandahålla teknisk support och service till kunder och maskinförare.
Att planera och organisera såväl i förväg planerade servicearbeten som akuta reparationsarbeten för våra tekniker inne på verkstaden och ute på fält.
Att skapa och färdigställa arbetsorder för fakturering och reklamationshandläggning mot tillverkaren.

Bemanningen består utöver verkmästaren av tre till fyra servicetekniker som samtliga har servicebussar och utrustning för reparationer i fält.

Maskin Väst har varit återförsäljare och servicelämnare av Rottne skogsmaskiner sedan uppstarten 2000, så både goda kunskaper och nödvändig utrustning finns i huset.

Du kommer framför allt att arbeta med maskiner tillverkade av Rottne Industri AB, Växjö, Sverige, men även reparationer på maskiner av andra märken förekommer.

Din profil

Vi söker dig som har tekniskt kunnande och stor maskinkännedom från skogsmaskiner. Du bör vara administrativt kunnig och ha ordning och reda omkring dig. Då det förekommer mycket kundkontakter är det viktigt att du är socialt kompetent, positiv, flexibel och ansvarstagande.

Om företaget

Maskin Väst är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Företaget startades i januari 2000 och med en omsättning på över 400 miljoner kronor är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och norra Dalsland. Våra anläggningar finns i Karlstad och Kumla och idag är vi totalt 41 personer anställda.

För mer information om tjänsten samt ansökan kontakta Daniel Bryske, via telefon på 0730-433 300 eller Pär Hyllienmark 0738-206060.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 

Dela

    Etiketter: , , , , , , , , , , ,

    Anmäl ditt intresse genom att sända in ditt cv till info@hrresurs.com. I ämnet uppger du "VERKMÄSTARE".