Om HR Resurs

Om du som företagsledare eller som ledamot i en företagsstyrelse har intresse av att få kontakt med kandidater för ditt företag, så tveka inte. Det finns ett antal personer med goda meriter och resultat som söker nya utmaningar.

Många vill uppåt i karriären och vissa vill ”röra på sig”

Verksamhetsområden:

  • Rekrytering
  • Outsourcing
  • Karriärrådgivning
  • Studierådgivning
  • Coach och partner i alla delar av rekryteringsprocessen; för Dig som arbetsgivare och för Dig som är kandidat till nya arbetsuppgifter.

Vi är en Partner och Resurs inom arbetsrätt, arbetsmiljö, jämställdhet, rehabilitering och kompetensutveckling.

Med erfarenhet och efter att ha varit verksam inom området rekrytering, personaluthyrning, arbetsmarknads och studierådgivning i mer än 20 år både offentligt och privat kommer vi med ett fortsatt stort intresse, energi, engagemang för att under många år framåt hjälpa företag och organisationer med att hitta rätt medarbetare.

Vi medverkar till anställningar i många företag och även organisationer. Många av tjänsterna är bland våra stora och små industriföretag i Värmland eller dess omnejd.

Ett urval av tjänster som vi medverkat till att tillsätta kan nämnas:

Controller, Ekonomichef, CFO, Ingenjör termisk sprutning, Administratörer, Miljö & Kvalitetsingenjör, Innesäljare, Key Account, Skolchef, Produktionschef, Chef R & D, Produktionsledare, Sales Director, VD, Teknisk Försäljningschef.

Organisationsnummer: 556784-0771 Hyllienmark Rekrytering & Resurs AB

Dela